Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

Святкування Дня пам'яті та примирення на території сільської ради

Дата: 10.05.2018 16:42
Кількість переглядів: 256

 9 травня у Гіркополонківській сільській раді, як і по всій Україні, відзначали День пам’яті і примирення за жертвами Другої світової війни.

         Мітинг-реквієм на честь 73-ї річниці перемоги над нацизмом традиційно провели біля пам’ятника «Примирення учасників ІІ Світової війни», де зібралися жителі сіл Гірка Полонка, Полонка та Оздів, щоб вшанувати пам'ять тих, хто не шкодуючи власного життя, йшов до перемоги… У багатьох в руках квіти, сльози на очах… Адже, майже в кожну оселю в роки війни прийшло горе: хтось втратив сина, брата, батька, матір…. Сумні, і разом з тим, схвильовані обличчя були у всіх.

         Хвилиною мовчання та спільною молитвою згадали усіх загиблих у війні. Слова подяки звучали у виступі голови Гіркополонківської сільської  ради Ніни Симонович, яка з гордістю повідомила, що серед присутніх є один єдиний на всю сільську раду ветеран Другої світової війни Микола Оверчук. Багатьох вже немає серед нас, а тим, хто залишився, поважний вік вже не дає можливості відвідувати подібні заходи. Проте їх місце зайняли воїни АТО – нові герої визвольної війни, яка вже котрий рік гримить над Донбасом.

         Одночасно, Ніна Леонідівна проінформувала присутніх, що в цьому році сільська рада не забула привітати вітальними відкритками дітей війни, учасників  бойових дій, а вдів ветеранів війни, яких на території сільської ради шестеро та одного ветерана війни привітали ще і матеріальною допомогою.

         З привітальними словами виступили також голови ради ветеранів Маїна Нижникова та отець Володимир, а також учениця місцевої школи, яка прочитала тематичний вірш.

         На завершення мітингу духовий оркестр місцевої музичної школи заграв гімн та були покладені квіти до пам’ятника.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua