Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

Порядок денний 23 сесії, яка відбудеться 14.06.2018 на 14:00 год.

Дата: 13.06.2018 16:11
Кількість переглядів: 539

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 23 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

      1) Про розпорядження сільського голови, видані в міжсесійний період.

         2) Про план роботи сільської ради на IІ півріччя 2018 року.

          3) Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

         4) Про встановлення транспортного податку.

         5) Про встановлення ставок земельного податку на 2019 рік.

         6) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та надання земельної ділянки у власність (заява гр. Яворович  Н.В.).

          7)  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та надання земельної ділянки у власність (заява  гр.Харченка Ю.А.).

         8) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)та надання земельної ділянки у власність  (заява гр. Клець Г.П.).

         9) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)та надання земельної ділянки у власність (заява гр. Зайчук В.Є.).

        10) Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для зміни цільового призначення земельної ділянки (заява гр. Камець Р.С.).

        11) Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для зміни цільового призначення земельної ділянки (заява гр. Морозової Л.Є.).

        12) Про надання в користування земельної ділянки для городництва (заява гр. Марчук М.Г.).

        13) Про надання в користування земельної ділянки для городництва (заява гр.Дудки А.А.).

      14) Про надання в користування земельної ділянки для городництва (заява                     гр. Заянчуковського Р.Л.).

     15) Про надання в користування земельної ділянки для городництва (заява гр.Костенко С.І.).

     16) Про надання в користування земельної ділянки для городництва (заява гр. Рудецької Г.В.);

     17) Про надання в користування земельної ділянки для городництва (заява гр. Луговської І.В.).

    18) Про надання в користування земельної ділянки для садівництва (заява гр. Пася С.Ф.).

     19) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва індивідуального гаража  (заява гр. Сюйви Н.М.).

     20) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва індивідуального гаража (заява гр. Кравчук В.С.).

      21) Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 09.09.2011 року № 6/9 (заява гр. Степанця С.В.).

      22) Про скасування рішення сільської ради (заява гр. Єфімового П.О.).

      23) Про внесення змін до рішення сесії сільської ради (заява гр. Єфімового П.О.).

      24) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (заява гр. Єфімова П.О.).

      25) Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (заява гр. Швець О.О.).

      26) Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (заява гр. Пронько О.Ю.).

      27) Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (заява гр. Чапко П.Є.).

      28) Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (заява гр. Шевченко Т.В.).

      29) Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

 (заява гр. Вакарюка М.І.).

      30) Про  надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (заява гр. Зінькової Н.М.).

      31) Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (заява гр. Симус О.Л.).

      32) Про  надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (заява гр. Кардашук А.М.).

       33) Про припинення договору оренди для рибогосподарських потреб( заява гр.Курило А.С.).

       34)  Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки наміченої для викупу у власність на конкурентних засадах (земельні торги) та затвердження переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами.

      35) Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки наміченої для викупу у власність на конкурентних засадах (земельні торги) та затвердження переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами.

      36) Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею наміченої для викупу у власність на конкурентних засадах (земельні торги) та затвердження переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами.

      37) Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки наміченої для викупу у власність на конкурентних засадах (земельні торги) та затвердження переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами.

      38) Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянк наміченої для викупу у власність на конкурентних засадах (земельні торги) та затвердження переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами.

      39) Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки наміченої для викупу у власність на конкурентних засадах (земельні торги) та затвердження переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами.

      40) Про продаж права оренди земельної ділянки для ведення фермерського господарства на земельних торгах у формі аукціону.

      41) Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування адміністративного приміщення.     

      42) Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами у Гіркополонківській сільській раді на 2018-2023 роки.

      43)  Різне.

         - лист Волинської обласної державної адміністрації від 04.05.2018 року №2801/44/218 щодо зволікання КП «Луцькводоканал» укладання договору на приймання господарсько-побутових стоків с. Гірка Полонка у комунальну каналізаційну мережу м. Луцька.

         - колективне звернення жителів с. Оздів про виділення земельної ділянки для дитячого майданчика, площею 0,1000 га.

     

 

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua