Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

Санаторно - курортне лікування учасників АТО у 2017 році

Дата: 16.05.2017 14:05
Кількість переглядів: 349

Санаторно-курортне лікування учасників АТО у 2017 році

Управління соціального захисту населення Луцької РДА повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 р. № 200 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням» (далі – постанова) учасники АТО мають право звернутися до управління для постановки їх на облік, для подальшого забезпечення санаторно-курортними путівками.

Безкоштовними путівками на санаторно-курортне лікування забезпечуються:

 1) учасників бойових дій — щороку строком на 18—21 день;

        2) інвалідів війни — позачергово щороку строком на 18—21 день;

Як отримати путівку?

Згідно постанови для отримання путівки особа повинна перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.

Для взяття на облік особа чи її законний представник подає заяву, медичну довідку лікувальної установи за формою №070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни, копію військового квитка (за наявності) та копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Як обрати санаторно-курортний заклад?

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України №110 від 1 березня 2017 року учасники АТО мають право самостійно вибирати заклад санаторно-курортного лікування.

З метою якісного надання послуг обраний заклад повинен відповідати вимогам встановленим постановою. За інформацією, щодо вибору санаторно-курортних закладів, можливостей лікування, умов проживання та харчування, вартості путівки особа може звернутися до управління соціального захисту.

Основною підставою для відмови у складанні договору може бути відсутність у закладі санаторно-курортного лікування належних умов  відповідно до діагнозу особи.

          Надання  путівки учаснику АТО оформляється шляхом укладання тристороннього договору між органом соцзахисту, особою та адміністрацією обраного санаторію.

Забезпечення путівками здійснюється в межах виділених коштів. Кошти виділяються пропорційно до кількості осіб, що перебувають на обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням.

Куди звертатися?

Для отримання більш детальної інформації щодо санаторно-курортного лікування учасників АТО звертатися в управління соціального захисту населення Луцької районної державної адміністрації за адресою:

м. Луцьк, вул. Ковельська, 53 (кабінет 108, тел. 72-81-22).


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua