Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гіркополонківська громада» (код ЄДРПОУ: 05441200) був реорганізований і увійшов до складу Боратинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Гіркополонківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Боратинської громади

Громадське обговорення містобудівної документації

Дата: 05.12.2016 11:40
Кількість переглядів: 259

Гіркополонківська сільська рада на виконання вимог ст.. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» проводить громадське обговорення містобудівної документації:

  1. Детальний план житлового кварталу в  с. Полонка Луцького району Волинської області, та детальні плани території частин с. Гірка Полонка.

2. Земельна ділянка межує з півночі із землями гр. Каленюка О.І. , з півдня заходу та сходу – землі сільської ради.

3. Замовник : Гіркополонківська сільська рада

4. Розробник: ДП «ДІПРОМІСТО» Волинська філія, КП "Архітектурно-проектне бюро Луцького району".  

5. Ознайомитись з містобудівною документацією, подати свої пропозиції та зауваження можна в робочі дні в Гіркополонківську сільську раду за адресою: с. Гірка Полонка, вул.. Горохівська, 63а. Пропозиції та зауваження приймаються за зазначеною адресою до 19 грудня 2016 року.

6. Громадське обговорення планується провести у формі круглого столу в приміщенні Гіркополонківської сільської ради о 10.00 год 20.12.2016 року.

Уся містобудівна документація погоджена в установленому законодавством порядку та відповідає будівельним нормам та правилам.

7. Відподвідальна особа за розгляд пропозицій : провідний-спеціаліст землевпорядник Гіркополонківської сільської ради Сокальська О.В.


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua